Bekijk meer voorbeelden

Waarom kiezen Hagenaren voor Dutch Ink ?

Binnenlopen zonder afspraak!

Je kunt bij ons binnenlopen zonder afspraak aan de George Stephensonweg 21N te Vlaardingen, wij hebben geen wachttijden! We zijn als tattoo en piercing shop tot laat open en gaan pas naar huis als iedereen gedaan is! Je bent bij ons ten alle tijden welkom om de sfeer te komen proeven en voor een gratis bakkie koffie of blikje fris.

 

Prijzen

Wij werken niet met uurprijzen maar met stukprijs, dat is wel zo eerlijk tegenover jou als client. Zo weet je altijd direct waar je aan toe bent en krijg je geen verrassingen achteraf, eenmaal de prijs gemaakt betekend dan ook dat die prijs voor ons als Dutch Ink bindend is.

 

Cathy Aussems

“Bij dutch ink gaat het niet alleen om geld verdienen, ff een tattoo of piercing zetten en de deur weer uit. Vanaf het moment dat je binnenkomt wordt je verzorgd, er wordt rustig naar je wensen geluisterd en er wordt ook met je mee gedacht en vooral dat laatste maakt ze echte professionals. Het zijn echte kunstenaars, want als ze denken dat iets niet mooi zal staan dan wordt dat ook eerlijk gezegd en dan wordt de tattoo zo aangepast dat het perfect bij jou past.”
Lees al onze (250+) reviews op Google.

Gratis nacontrole & aftercare

Voor jouw perfecte tattoo is een goede nazorg heel belangrijk. Bij Dutch Ink helpen we je hier graag mee! Je krijgt van ons dan ook altijd, ongeacht hoe groot of klein je tattoo is, gratis nazorg producten mee en een heldere uitleg. Ook nodigen we je uit voor een gratis nacontrolle, hier kan jouw tatoeage eventueel worden bijgewerkt of worden aangepast.

 

Actie’s

Niet het belangrijkste bij het kiezen van je tattoo shop, maar natuurlijk wel mooi meegenomen. Dutch Ink heeft in heel 2014 diverse acties lopen.

  • Woensdag, Girlpower! (dames 25% korting op je tattoo’s)
  • Vrijdag, Badboyzfriday! (mannen 25% korting op je tattoo’s)
  • Zondag, CoupleDiscount! (stelletjes 25% korting op je tattoo’s)
  • Veteranen korting, levenslang 25% korting op al je tattoo’s

 

Ron Brinckman

“Gisteren voor het eerst tattoos laten zetten bij Dutch Ink. Iedereen is super vriendelijk. Leuke ontvangst met koffie en een broodje en, ook niet onbelangrijk, goed advies”
Lees al onze (450+) reviews op Snizoo.

Ons advies aan jou is, wanneer je een tatoeage wilt laten zetten, dat je opzoek gaat naar een tattoo shop waar je je prettig voelt, waar ze je op je gemak stellen en waar zorg is voor jouw wensen. Waar je kunt binnenlopen wanneer het jou uitkomt. Een tatoeage shop waar je terecht kunt voor vrijblijvende informatie, advies en inspiratie. Onze artiesten denken graag met je mee, maar zullen nooit hun mening boven die van jou stellen, het gaat erom wat jij mooi vind! Wij vragen je niet persé naar ons te komen, wij vragen je juist om eerst andere shops te bezoeken. Er zijn heel veel goede tattooshops in Nederland en net zoveel goede artiesten, aan jou de keus welke je wil bezoeken. Het beste wat je kunt doen is www.snizoo.nl bezoeken. Daar vind je 800+ tattoo shops met eerlijke reviews van al dan niet tevreden klanten.

Wij wensen een ieder heel veel succes met het vinden van de juiste Shop en met het laten zetten van je tattoo of piercing.

 

 

babs

Vrijblijvend advies?

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!