3e kwartaal 2013

Jullie raken er inmiddels aan gewend, eind van het kwartaal, stukkie van Tattoo!

Jullie raken er inmiddels aan gewend, eind van het kwartaal, stukkie van Tattoo!
Maar komende week te druk om dit te doen en op dit moment vloeid het uit me vingers dus dan maar meteen.

Ik zei vorige keer nog dat ik niet wist of ik er nog zou zijn om dit te schrijven, moet ik hier nu wederom zeggen dat het dan wellicht het laatste kwartaal zal zijn dat ik er tussenuit gepikt zal worden. Dat brengt de nodige stress met zich mee kan ik jullie vertellen. Heb er kortgeleden nog iets over gezegd, maar ik geloof dat veel mensen het verkeerd begrepen. Waardoor er van alles geopperd word en er mensen gaan lopen bellen om er naar te vragen.
Insiders weten wat er loopt en wat mij betreft na dit bericht alle andere die dit lezen ook.

Afgelopen 3 maanden waren hectisch maar leuk, waren de maanden daarvoor al geweldig, in vergelijking met afgelopen maanden lijkt het wel alsof we in een rollercoaster zijn gestapt, zowel qua klandizie als het leertraject wat we schijnbaar toch echt allemaal een keertje moeten doorlopen.

We zijn de shop destijds begonnen als een min of meer geintje ergens aan de rand van een zwembad, ergens in de caribean, maar nu er op terugkijkend zien we dat het allang geen geintje meer is, zo even snel gekeken zijn we aardig groot wat facebook betrefd, zijn de persoonspaginas Tattoo, TattooII en TattooIII gereduceerd tot een Like pagina heeft Kaytje inmiddels ook ze eigen Like pagina en spand Dutch Ink de kroon met een om en nabije 25.000Likes.

Prestatie of niet, wij vinden het zelf allemaal nogal ongelovelijk dat we zo`n bereik hebben.

Er is me van verscheidene kanten gezegd het volgende niet te schrijven, maar ze moete maar zien, ik vind dat ik dit gezegd moet hebben anders blijft het maar in me hoofd zitten.

Net als ik al eerder schreef, zeg ik ook nu weer iets over de bedweters, de verbeteraars, degene die altijd op mijn schrijffouten zitten te letten, er iets over moeten schrijven of me belachelijk proberen te maken. Kan er dit keer korter over zijn dan de keren ervoor, ik kan er nog maar 1 ding over zeggen, F*ck of zout een end op.

Like onze pagina niet of verwijder hem uit je like list als je jezelf eraan stoort ajb.

Verder is er ook voor Kay afgelopen kwartaal enorm veel veranderd, was hij eerder nog leerling van Dutch Ink, heeft hij zichzelf nu opgewerkt tot artiest bij Dutch Ink.

Mooi als je ziet dat hij smorgens de vloer staat te doen voor we opengaan, alles naloopt of alles tiptop is, de voorraden zijn aangevult en de rekeningen zijn betaald voor iemand van zijn leeftijd die zijn droom naleeft doetie dat best zo.

Ik wil vanaf hier wederom een Peet Melse bedanken voor zijn Loyaliteit, Lukasz prijzen voor zijn kunstwerken, Kriss mijn respect geven voor zijn inzet, Gerrit laten weten dat ik me vergist heb in hoe ik eerder over hem dacht (ouwe brabander), Ron, Jonguh, je bent een topper, hart op de goeie plek en nooit zeike!

Pmu, thanks, dat je er in bent blijven geloven voor onze jonge, zijn droom is de onze!

Respect voor je toewijding en je inzet, respect want in mijn ogen is er geen betere moeder dan jij!

De jongens van de boekhouding, 1000 maal dank voor het bijspringen en het opnemen van de telefoon als ik weereens zowat midden in de nacht advies of hulp nodig had, jullie zijn kanjers.

Is er nog plek om ook hier nu Buddha te bedanken voor het geven van zijn kennis aan Kay.

Vele zeggen, maar weinige doen ook echt! Bedankt vriend!

Daan die altijd met die vette afbeeldingen klaarstaat, een Marsh die ons op de voet volgt en me terugfluit als ik online door het lint wil gaan.

Danny, zoals ook de vorige keren, bracht je ook het afgelopen kwartaal, kostenloos en voor niks je eerlijkheid (wat niet altijd gewaardeerd werd) de shop in, wat al vaker voor verbeteringen heeft gezorgd. Daar wilde ik je dit keer gewoon eens extra voor bedanken, dus bij deze, jonge Bedankt.

Bab en lys, bedankt dat jullie al zovaak me agenda waren waar ik nooit wat in opschrijf.

Janneman Oosterbaan en Lin voor de vriendschap die nog closer werd aangehaald en ondanks de drukte nooit minder maar sterker werd.

We hebben door onze likes een enorm bereik, tikken per 6 dagen 3.400.000 mensen aan via facebook en of dat nou is omdat we zoveel weggeven of omdat het is omdat jullie ons om wie we zijn zoveel likes geven en blijven volgen, het zal mij verder worst zijn, ik vind het wel geinig dat een shoppie in Vlaardingen uit het niks zoiets kan oproepen bij zoveel mensen uit zoveel verschillende rangen en standen.

Het zal jullie niet ongaan zijn, maar we hebben afgelopen kwartaal ook veel andere kleine ondernemers in het zonnetje gezet door ze mee te laten delen in het grote bereik wat ons facebook heeft, just vd fun en altijd kosteloos.

De gratis Tattooz koste ons geld en maakte vele mensen tot gelukkige winnaars.

Daar gaan we mee door tot iedereen weet dat we bestaan, niemand meer om ons heen kan en iedereen ons als dat opwippende plankje zie op het moment dat je ook maar denk om een Tattoo te laten zetten.

Wij adviseren mensen om eerst een bij andere shops te gaan kijken, het zijn er veel, erg veel.

Je kan online veel info vinden, onderandere bij www.Snizoo.nl lees de reviews over de shop van je keuze en beslis daarna waar je heen ga. Wij willen niet perce dat je je Tattoo bij onze shop kom zetten, wij vragen je om eerst ff rond te kijken, en dan eens bij ons binnen te lopen. Doe je dat tussen de middag, kan je een broodje mee eten doe je dat savonds kan je ook aanschuiven, wij willen perce niet die doorsnee shop zijn. Wij willen jullie adviseren, informeren, inspireren om jullie uiteindelijk allemaal te tatoeëeren.

Het is ons niet in dank afgenomen dat we onze piercings zo goedkoop op de markt brachten, maar is het nodig dan om op een product zoveel winst te pakken? Neem een Dermal zetten, voor iets wat echt heel populair is onder de dames en in een poep en een scheet gebeurd is, kunnen wij geen toch geen 75 tot soms wel 85 Euro vragen? Dus ook die acties blijven.

Het liefst zouden we, wanneer de tijd me nog gegunt is, nog een shop openen, meer landelijk, zodat we nog meer mensen kunnen helpen, happy de peppie maken, zodat de acties die we nu hebben op een gegeven moment landelijk worden.

Afgelopen maanden waren hectisch, rommelig door de grote zomerdrukte en gestrest doordat ik niet weet wanneer ik word opgeroepen om me straf uit te zitten.

Ja mensen, sommige onder jullie weten het, het overgrote Tattoo legioen wist het niet, maar ik moet nog een ouwe straf uitzitten.

Vrienden van me adviseerde me dat ik dit niet moest schrijven, maar ik heb geen zin om verstoppertje te spelen, ik heb mensen, vrienden, familie uit me verleden hoofdpijn bezorgd, hadden een ander beeld van me, maar ook verdriet en pijn slijten, ook bij mij. Mijn werkzaamheden uit het verleden hebben me deze straf opgeleverd, schaam me er niet voor, want dat was toen en ik leef nu! Een heel onzekere tijd, maar enorm blij dat ik kan afrekenen met wat er voor me gevoel moest worden afgerekend. Ik ga niet het heilige boontje uithangen hierzo en er zullen ongetwijfeld personen zijn die dit lezen, vinden dat wat ik schrijf Bullshit is, maar ik heb afgerekend als me straf erop zit. Ik hoef me niet daarna niet meer schuldig te gaan zitte voelen over wat ik in hun ogen fout gedaan heb. Ik kan je verzekeren, het mes snijt aan twee kanten…. Me verleden heeft me in meerdere opzichten ingehaald en das goed. Elke rekening is daarmee ook gelijk verevend…. I do time!…. kwestie van je bek houwe mensen, veroordeel me, op de fouten die ik gemaakt heb in het verleden, verbeter me schrijfouten zoveel jullie willen, trek de acties die we doen in twijfel, allemaal best, wat mij betreft, want de mensen die hier inmiddels geweest zijn die weten beter.
Dit is wie ik was, dit is wie ik nou ben, mensen veranderen niet, ik in veel opzichten ook niet, maar dichter bij mezelf als dat ik nu sta zal ik niet komen!…. this is it!
So Fuck off met je vooroordelen en je veroordelingen als je niet van de hoed en de rand weet!
Ik zal ongetwijfeld wat mensen tegen het hoofd gestoten hebben en zal er ook geen nieuwe vrienden mee gemaakt hebben, maar wat je zie is wat je krijg, dit ben ik.

I AM!

Nu iedereen dit van me weet, is het klaar en zal ik hier waarschijnlijk ook niet meer op terugkomen, heel misschien een stukkie als het erop zit en ik weer buiten sta, maar zoals gezegd, op dit moment is er geen zicht op wanneer het zou moeten gaan spelen, dus ik zie wel en tis hoe het is.

Dus mensen, trek je conclusie en doe je ding, ik hoop dat jullie mijn oprechtheid kunnen waarderen, is dit niet zo, ook goed, respect!

Ik hoop jullie natuurlijk allemaal eens een keer te ontmoeten in wat door sommige zelfs Tattoo heaven word genoemd, Dutch ink.

We are going to the next level, with or without you!

Respect!

Kay ook nu weer voor jou dit laatste stukkie, ik weet dat je dat niet fijn vind, maar ik moet dit voor mezelf doen.

Jij hebt dus echt in een rollercoaster gezeten de laatse 4 maanden, werkte jezelf drie slagen in het rond werd verliefd, ging op je bek, stond weer op en pakte het Tattoo leerproces weer op.

Respect Pikkebaas!

Grootste vriend, me grootste liefde, me allesie, er is niemand die ik liever naast me heb dan jou en in veel dingen ben je me gelijke maar ook vaak me meerdere, soms gaat dat niet zonder slag of stoot, zijn er kleine en grotere irritaties maar altijd komen we terug op de basis, onze grote vader zoon liefde.

Ik vind jou de meest pure persoon die ik ken, altijd eerlijk, recht door zee, soms lui, soms ijverig maar echt altijd jezelf, het geen ik zo verschrikkelijk in jou waardeer.

Alsjeblieft jonge, wat ik ook zeg, wat andere ook doen of wat ze je ook nu of in toekomst zullen vragen. Blijf bij jezelf, blijf wie je ben.

99% had en heeft geen geloof in je visie, hoe jij zie hoe het moet zijn in een shop, Fuck them!

All the fake friends, van toen, Fuck them to, you are a one man army en al moet ik nog ff weg, jij weet net zo goed als ik, dat je nooit alleen zal staan.

Met jou werken is een belevenis opzich, trost op je als een aap met 7 gouwe lulle.

YOU & AND ME AGAINST THE REST!

Ik hou van je!

Papa XXXX