Tattoo verwijderen informatie

Algemene informatie en werkwijze

Het komt helaas regelmatig voor dat mensen in de loop van hun leven spijt krijgen van hun tatoeage. Laseren is in dit geval een welkome uitkomst. Dutch Ink werkt met de nieuwste lasertechnieken. Dit betekent dat wij de beste resultaten bij het verwijderen van tatoeages kunnen geven.

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het verwijderen van een tatoeage. Laseren is de enige optie waarbij littekenweefsel voorkomen wordt.

Een tatoeage is niet meer dan inktdeeltjes die ingekapseld zijn door het lichaam. Dit komt omdat inkt een lichaamsvreemd materiaal is.

Het verwijderen van een tatoeage
Het verwijderen van een tatoeage

De laser zal deze ‘deeltjes inkt’ beschieten met een grote hoeveelheid energie, waardoor deze deeltjes breken en zich kunnen verspreiden in de bloedbaan. Het lichaam zal dit materiaal via de natuurlijke weg uit het lichaam afvoeren. Met een laser wordt een puls energie gericht op de inkt. Hierdoor zal er onmiddellijk een wit blaasje ontstaan. Het beschieten van deze ‘bolletjes’ voelt als een elastiek dat tegen de huid word geschoten.

Wanneer de hele tattoo is behandeld, zal deze bedekt zijn met allemaal witte blaasjes. Dit is een tijdelijk verschijnsel. Na enkele uren zullen deze langzaam wegtrekken en zal de tattoo er behandeld uit zien. Het pigment van de huid zal ook gebroken worden dus de huid op deze plek zal lichter worden. Dit pigment zal zich uiteindelijk weer herstellen wanneer de laserbehandeling is gestaakt. Het herstellen van de huid heeft tijd nodig.

Het is belangrijk dat de gelaserde plek niet in te smeren (ook niet met een brandwondenzalf) en aan de lucht te laten herstellen. Ook blootstellen aan de zon is ten zeerste af te raden. Je zult de gelaserde tattoo voldoende moeten beschermen met een hoge factor sunblocker. Factor 30 of hoger is aanbevolen.

Wil je meer informatie, kom dan geheel vrijblijvend naar de studio, er worden geen kosten berekend voor een consult, je wordt direct voorzien van alle informatie en mogelijkheden, je krijgt volledig inzicht in de kosten zo weet je vanaf je eerste bezoek direct wat het je uiteindelijk zal kosten, geen verrassingen achteraf. Wij zijn doorgaans 50% goedkoper dan de klinieken en lasercentra, terwijl wij dezelfde richtlijnen, techniek, veiligheid en methodes hanteren, onze specialisten hebben dezelfde opleidingen gevolgd als het personeel in de vaak veel duurdere Lasercentra.

Afgezien van het beste reslutaat is het ook belangrijk hoe jij (client) je bij een laserverwijdering kliniek of studio voelt. Ons advies is dan ook, stap er binnen, stel ze je vragen, welke technieken gebruiken ze, wat kun je verwachten, welke garanties geven ze, laat je niet afschepen!

Wij luisteren naar je, beantwoorden jouw vragen, voorzien je van de benodigde informatie en begeleide je van A tot Z in dit gehele proces.

Voor meer informatie over tatoeage laserverwijdering verwijzen we naar de informatieve website www.tatoeageverwijderen.com

Hier vindt je alles over de verschillende technieken die er mogelijk zijn om jouw tatoeage op een verantwoorde manier te verwijderen.

Het gaat om jouw huid!