3e kwartaal 2014

Eigenlijk niks te melden.

Nix gehoord van Justitie om me straf uit te zitten.
Geen hoofdpijn gehad van storende factoren. Kay huppelt lekker door, zet meer en meer Tatoos, doet lekker z`n ding en werkt zich een aardig stuk uit de naad.
Peet, sinds een maand of 2 totaal omgeslagen, minder brommen, meer lache en een soort van aaibaar geworden. We All Like It!
Fausto (zit nog een weekie in Argentina) we missen je afwezigheid alsie der niet ben, af toe een schop onder ze hol nodig, maar dat zal zijn afkomst zijn, af en toe niet vooruit te branden, maar beterschap beloofd, we gaan het zien.
Kriss, de goedlachse reus, uit down poland, we love you! Gerrit, Brabo, ook weer lekker op de rit, altijd even vrolijk. Ron, inmiddels een daggie meer aan het sleutelen in de shop, zijn we blij mee. Op naar de hele week Jonguh.
Jul, met jou hebben we dr een toppertje bij, het geen wat jij doet op NON Profit basis is de top! Thanks daarvoor.
Buddha, je doet tijdelijk een stappie terug, maar hopen datje die ook weer vooruit zal zetten. Babette, Karin, Pmu en ik dus, drijvende krachte vd Shop, door de exposure die we dagelijks op Fb, G+ en Youtube hebben weten vele dames ons nu ook te vinden voor de Permantente Make Up.
Jullie geven jezelf helemaal, iedere dag, zelfs buiten werktijd. Floormanage, schoonmaak, social media, advies, en de gezellige babbels. Na de vakantie zijn we allemaal wat lastiger op gang gekomen, maar inmiddels weer allemaal in het ritme van de shop, de gratis Tattoos lopen alweer zoals vd vakantie, de mensen staan alweer vd deur voor we open gaan. Dr zijn weer wat mensen voorbij gekomen, maar ook weer vertrokken, ouwe vrienden gevonden en een paar verloren.

Komen nog steeds een goede nachtartiest te kort, maar roeien met de riemen die we hebben. Google+ (gmail) groeit gestaagt, Facebook blijft killing en Snizoo Rules.
De laatste maanden meer bewust van het geheel en al zegge andere dat de bekende boog niet altijd gespannen kan staan, voor mij werkt dat nou eenmaal, expancie drift, cant help it! En vd degene die het te snel gaat? Just say the word, I Leave Nobody behind.

Vroeger hadden we kerstbomenjacht. Wilde ik altijd het grootste vuur hebben. De ouwe buurt, noem ik het nog steeds, altijd een soort van rustpuntje, rij dr doorheen, stop ff bij de vaart zit ff aan het water, als ik me niet ok voel. Gewoon ff lekker, leeg zitte wezen. Ik denk er veel aan de laatste tijd, de onbezonnenheid, de zorgies die eigenlijk geen zorgies waren, geintje hier, dolletje daar, je gaf eens een koppie links of rechts en dat was het.

Vandaag de dag zit ik in Dutch Ink, op een steenworp afstand vd ouwe buurt, de zelfde Good Vibes als in de ouwe buurt, een stukkie te schrijven, mensen te bedanken die dr toedoen, die een hart vd shop hebben en de mensen die ons dagelijks bezoeken een thuis gevoel geven. De hoofdpijn die ik andere heb gegeven in het verleden, om welke reden dan ook, me excuus!

Kan niet altijd naar het verleden blijven kijken, kga verder, verder met bouwen aan de beste Tattoo Shop Nederland.

With Or Without You!

Kaytje, Stay Focused, Stay Real, Stay Pure! Lekker leven, sporten, werken. Het is een groeiproces, groeie tot wat, I dont know! Alles voor jou, Ik hou van je.

XXXX