4e kwartaal 2013

Daar is tie weer.

De laatste dit jaar.

Eerder dan anders, maar ons jaar loopt ook af en rond de 19de December zijn we tot 6 Januari dicht.

Dus vandaag nu alvast het beloofde kwartaal bericht

Zoals jullie zien ben ik er nog, ondanks wat ik zelf dacht qua oud zeer, maar denk dat er nog wel minimaal 2 persoontjes verrast zijn, die begin dit jaar wisten te melden dat ik einde van het jaar niet zou halen.

Vraag mezelf dan wel af wat ze daar mee bedoelde? Ze zitten met ze 2tjes in een shop, een man en een vrouw. Vlak in de buurt. Een ieder maar vertellen die het horen wilde dat ik me bij me leest had moeten houden bla bla bla. De oude garde vinden ze zichzelf.
De een werd ‘zoals hij zei via twitter’ geïrriteerd door de billboards van Dutch Ink,
Hoe dan? Je rijd op een fiets!

De vijver is groot genoeg, moet je alleen wel met een hengel komen en niet met alleen een Haakie gozer!

De ander zei dat we te veel acties hielden dus zouden we wel naar de kl*te gaan.
Gezellige bedoening zal dat daar zijn.

Nou ken ik jullie vertellen, dat ik denk dat alles staat e/o valt met toewijding en input.
What you put in, you also get out.

Hun input is niet zo groot, zondag en maandag gesloten en de rest vd week claimen ze
tot 17.00 open te zijn, maar in werkelijkheid zijn ze er van 12.00 tot 14.00 ofzo.

FF serieus, wat willie nou? Ouwe garde? F*ck off!

We hebben er dit jaar in precies 11 maanden 31.000 Likes bijgekregen.
31.000! Cijfertjes leren ons dat dit omgezet terug te lezen is in ongeveer 3500 klanten.
Het leeuwendeel tevreden klanten. Het leeuwendeel zeg ik, omdat het vrijwel onmogelijk is geweest iedereen tevreden te stellen, sommige firsttimers waarvan ik merkte dat ze niet zeker waren, wat te laten zetten, praatte ik het uit hun hoofd en verzocht ik om terug te komen als ze 100% zeker waren, een paar mensen die met heel delicaat Thais werk kwamen stuurde ik door naar www.thaitattoo.nl, ook in Vlaardingen gevestigt, weer andere mensen die achter hun oor of op hun handen een Tattoo wilde ‘wat wij niet doen’ gevraagd terug te komen met een ander plan.

Ondanks dit alles, nooit een ongetogen woord in de zaak gehad, never nooit niet iemand die ontevreden de shop verliet.

Een Snizoo.nl die het hele Tattoo wereldje blood legt, dmv eerlijke reviews is er getuigen van geweest hoeveel mensen ons vonden via hun website, hun review uit tevredenheid schreven en meer klanten doorstuurde.

Mensen over de vloer gehad uit Sneek, Almelo, Emmen, Valkenburg(Limburg) Helevoetsluis, Rotterdam-Zuid, Gorichem, Oud Beijerland, Drachten, Brielle, Spikecity, ach te veel om op te noemen, maar feit is dat een Tattoo shop met de juiste uitstraling, Service, Kwaliteit en Nazorg, schijnbaar nooit te ver is om te reizen.

Vele vroegen ons om meerdere filialen te openen, waar we ook serieus op ingegaan zijn, maar na veel gespreken onderling veel bezichtingen en telefoontjes met makelaars zijn we tot de conclusie gekomen dat er maar 1 Dutch Ink kan zijn.

Mede dd ik nog een 5 maanden gedwonge uitje van de overheid te goed heb, kan en wil ik de stap naar nog een shop niet maken. Gewoonweg omdat ik maar ook Kay dat er niet bij kan hebben als hij d`r alleen voor zou staan op dit moment.

Dutch Ink Crew, ik wil jullie maar ook jullie partners waar jullie mee samenleven in dit stukje bedanken voor jullie doorzettings vermogen, jullie geduld met mij, jullie tips maar ook jullie geloof in Kay. Ik beloof jullie hier en nu, dat ik er volgend jaar ‘als het me gegunt is’ nog harder voor zal gaan, nog meer input zal steken waar nodig is verbeteringen zal aanbrengen en investeren in onze toekomst, het was een jaar van ontberingen en wie weet next year te same, so WTF, Lekker belangrijk! We gaan dr voor, vd volle 1000%.

Komend jaar gaan we vd vergunning aanvraag, om 24/7 open te mogen, we hebben hiervoor 2 speciaal daarvoor aangetrokken artiesten om ook mensen van dienst te kunnen zijn die echt alleen maar snachts kunnen komen.
In de States de normaalste zaak van de wereld, hier in ons kikkerlandje, zal het wel wat stof doen opwaaien.

Tattoos zijn verslavend, tis een sierraad en goed gekozen en gezet een trots om te dragen als die jou past.

Meerdere malen afgelopen jaar getracht om in contact te komen met de Nederlandse bond van Tatoeëerders, tervergeefs.
Ik wilde met ze filteren over de standaart in Nederland, wilde die ego d`r uit hebben, ze nog niet de moeite genomen een mailtje terug te sturen.
Dat is pas Ego, pff, maar ja wat wil je als die hele bond bestaat uit Tattoo artiesten met bijna allemaal een eigen shop, ja dan kan je het er niet bij hebben als er eentje is die voor de service van de klant gaat. Goed ze moeten maar zien, blijf lekker op die apenheul zitten met ze alle, gaan jullie rechts, ga ik links.

Ik zeg het vaker en hier nogmaals, ik heb niet de wijsheid in pacht, kan amper lezen of schrijven en alleen dit stukkie tekst kost me werkelijk 3 uur om te schrijven, dus ik ga geen moeite uit te weg om iedereen te bedanken voor jullie loyaliteit, jullie gezelligheid
maar ook voor jullie moeite die jullie soms moesten doen om bij ons te komen.

Afgelopen jaar zoveel nieuwe mensen ontmoet en mogen leren kennen allen met een gezicht, verleden, verhaal e/o Tattoo.
Het staat op de Dutch Ink website te lezen, ik zet het ook hier weleens neer, voor als mensen opzoek zijn naar een Tattoo shop.

Mensen, weet waar je binnenstap, ik wil helemaal niet dat jullie perce naar de Dutch Ink komen vd speciale Tattoo.
Ik wil dat iedereen gaat naar de shop die hem/haar het beste past, het moet volgens Kay een shop zijn, die je ontvangt. Ontvangt in de zin van, dat als je binnenstapt je jezelf welkom voelt, ze met je meedenken maar nooit hun eigen mening voorop stellen, waar geen, nep wachttijden zijn, waar een gratis bakkie of broodje er gewoon bij horen, gratis nazorg en controle een part of the deal zijn en misschien het aller belangrijkste, dat je je er op je gemak voelt.

Zoek op Snizoo.nl de shop waar je dat gevoel krijg, waar ze je service beloven.
Met minder moeten jullie geen genoegen willen nemen. Er zijn verschrikkelijk veel goede artiesten en shops in Nederland, je moet ze alleen wel vinden/zoeken, en niet als een kip zonder kop maar gewoon ergens binnenstappen omdat je op dat moment gewoon een Tattoo wil.

Ik hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen op de New years Borrel op Zaterdag 11 Januari 2014. Welke meteen begint met een actie die ze weerga niet kent, maar dat voor later.

Stay tuned and we keep you posted.

Peet, Gerrit, Lukasz, Buddha, Babs, Lyss, Daan, Kriss, Ronnie, Danny we are going to the Next year, the Next level! Geloof in Kay, Pmu en mij en ik beloof jullie, dat we het volgend jaar het maximale gaan bereiken.

Ik wil iedereen die dit leest hiervandaan, een enorm mooie kerst en goed uiteinde toewensen, kijk in hemelsnaam uit met vuurwerk, geniet even van de rust die Dutch Ink nu inlast want volgend jaar komen we met nog meer acties, nog meer gein en
gezelligheid.

Jan Oosterbaan, Gabber! We hebben het beide ‘bijna’ altijd te druk, maar uit het oog is niet uit het hart gap, soms zie ik je een week niet andere keer zien we mekaar dagelijks, lekker belangrijk, ben blij dat je er ben.

Ups and Downs, maar wie geen ups downs heeft, kent ook geen ups. Kep er het afgelopen jaar een paar voor me kiezen gehad.
Het gezeik over de LED verlichting van de gemeente Vlaardingen, het wel of niet worden opgeroepen vd oude straf, nog maar niet te spreken van mensen die me maar bleven verbeteren op mijn schrijffouten. Het zal allemaal wel, 1 ding heb ik dit jaar in ieder geval wel geleerd en dat is dat het mensen niet uitmaakt waar een Tattoo shop zich bevind, als het een goeie shop is, dan rijden ze er graag voor om.

Ik heb zelf ook veranderingen doorgemaakt, afgelopen jaar, veranderingen die ik van te voren niet had verwacht te moeten ondergaan. Ik heb het eerder geschreven in vorige stukjes en doe dit hier wederom. Ik verstop me niet!

Zie het als een biecht of stukkie van me af schrijven, kijk maar waaronder je het zet.
Mijn verleden heeft me ingehaald. Sommige onder jullie zetten er vraagtekens bij, andere geven me nog dat extra steuntje in de rug, me naasten raden me het af het te schrijven, weer andere hopen dat het me nekt.

Dit jaar ben ik terug gekomen op me basis, geworden wie ik jaren geleden was, zonder leugens en rechtuit, eerlijk en oprecht. Geen gedraai, macho gedrag, booskijken, stoer gedrag of andere onzin. Iedereen die me kent van vroeger, zal zich achter de oren krabben, sommige met een bult en lichte hoofdpijn, andere met een lach en een grap.

Mensen die ik in het verleden pijn heb gedaan, Sorry. Meer dan dit kan ik niet zeggen of doen. Het hoort bij het leven, de meeste mensen snappen in een keer hoe je moet leven, ik ben nog weleens van richting veranderd wat me niet altijd in dank is afgenomen, de rekening betaal ikzelf en niemand anders, sterker nog, ik betaal ook een openstaande rekening van andere, zodra dat er opzit heb ik alles voldaan en is alleen God die zal bepalen of het voldoende geweest is al dan niet.

Soms zit je in een flow, vind je dingen belangrijk die helemaal niet belangrijk zijn heb je vele wensen en kijk je niet naar degene die er echt toedoen.
Ik heb oprechte spijt vd mensen die ik ben verloren, diezelfde mensen die me nogal wat verwensingen toe doen komen. Maar ik heb geen spijt van de uiteindelijke beslissing, mijn uiteindelijke beslissing om Rechts te gaan, waar iedereen Links ging.

Ik denk vaak terug aan de good old times, vaak met een brok in me keel een ander keer met een smile, kan dr een boekenkast mee vullen. Maar wat is geweest is geweest, ik leef nu, niet toen, dus kijk maar wat je doe, maak me zwart, pis over me graf, het zal me worst wezen. Ik heb een andere invulling gevonden, iets wat voor mij het aller belangrijkste is, een hoger goed bestaat in mijn ogen niet. Mijn trots heb ik laten varen, het masker is af. Hou vooral de schone schijn op dat jullie niet zo waren als ik, maar ik kan een ieder verzekeren dat iedereen foute maakt, grote en minder grote.
Bedenk jullie dit, alles gaat voorbij, laat je niet verteren door haat, ga ff rustig zitte en probeer eens echt even naar jezelf te kijken en beoordeel daarna of dat jullie nou zoveel beter waren dan ik, ik heb ik ieder geval de helderheid van geest om hier publiekelijk mijn foute toe te geven en voor jullie de openstaande rekening te betalen.
Ik heb nooit over me schouder hoeven te kijken, ga ik ook niet doen, voel me goed bij wat ik nu doe en werk mezelf 3 slagen in het rond voor Kay zijn toekomst, hij heeft me wijzer, sterker en rustiger gemaakt. Het is onnodig te zeggen dat ik jullie allemaal oprecht het beste toewenst.

Het laatste stukkie zoals altijd voor me Pikkebaas. Na irritaties over en weer, liefde en ruzies, verbetering en valpartijen kom je er wel lieve jonge. Je bent dit jaar wijzer, scherper en harder geworden maar nog altijd zo puur als je was. Je hebt ondertussen gemerkt dat niet alles altijd zo is zoals het word verteld, denkt beter na, leert iedere dag bij en ga niks of niemand uit de weg, jij bent jij, jij bent Kay! Ik ben trost op je, hou van jou en ik sta waar je me hebben wil en zal je steunen met alles wat ik in me heb, ik geloof in jou! Je bent inmiddels de rots in de branding van Dutch Ink geworden, je zet Tattooz, verzint acties, beantwoord mailtjes en ontvangt klanten, meer kan je in mijn ogen niet doen, je bent de beste vriend, en zoon die een vader zich kan wensen.
Wederom, Fake friends, F*ck them, ze komen en gaan, some you loose some you win, je bent een One Man Army gap! En Bedenk je dit, ik ben er voor je, no matter what!