4e kwartaal 2014

Vroeger dan voorheen.

Zoals jullie gewent wederom een stukkie gegrepen uit het leven in/rond de Tattooshop, Dutch Ink. Ieder kwartaal een stukkie over de stand van zaken/hoofdpijn momentjes/dankbetuigingen en ander gelul. Ik ben iemand die vaak ze hart volgt (vaak=altijd).
Ben niet dol op jankerds maar laat ze ook niet achter, vergeef en vergeet gemakkelijk, maar blijfie me tegen het scheen trappen, zal ik met alles wat ik in me heb ingrijpen.
Het enige wat ik wil is iedereen kennis laten maken met Dutch Ink!Het zal jullie niet ontgaan zijn dat we ook afgelopen jaar een enorme groei spirt doorgemaakt hebben.
Welke weer terug te zien is in cijfertjes. Cijfertjes die weer gerelateert worden aan Facebookfriends en Likes.
Waar we eind 2013 31.000 likes hadden zijn dit er eind van hetzelfde jaar bijna 50.000 meer, daar zijn we dan ook maar gestopt met tellen.

Wat zegt zo`n like nou horen we vaak, ik wist het ook niet voorheen, wat een bullshit dacht ik, Like of Lijk? Voor mij was het `t zelfde tot je ziet dat 11 procent van die likers klant van je is/word. Hun waardering uitspreken, over de ontvangst, kwaliteit, nazorg en klantvriendelijkheid. Het bereik groeit nog dagelijks, mensen uit het hele land die ons dagelijks bezoeken en soms van over de grens komen om of alleen de sfeer te proeven of zoals zo velen voor zijn gegaan een echte Dutch Ink Tattoo te laten zetten. De acties en spelletjes zijn gebleven sommige belangrijke mensen in een ieders leven gegaan.

Ons verlies afgelopen jaar is ongetwijfeld Lukasz geweest, met pijn in ons hart afscheid genomen van een sympathieke collega, vriend en artiest, maar zo als hij zelf altijd zei, its just like so! Daarmee sluiten we dit hoofdstuk ook af.

Over mijn tegoedje van Jusitie kan ik nix melden. Tot mijn tijd daar is of er geen verder ontwikkelingen zijn ga ik daar dus ook niet verder over uitweide Maar dat het komt is zeker, Jusitie vergeet/vergeef namelijk niet! Maar tis best zo, I did the crime so I do Time.

Peet, je bent er nog! links of rechts om, je bent gebleven.
Ik denk dat ik uit de hele crew spreek als ik zeg dat we daar enorm blij mee zijn. Je gromt en bromt minder en bent aaibaarder dan ooit. Top! En nou Gas Op, Knalle!
Kristian, great artist in body and soul, you stole our heart, always a smile and a joke (and bad music).Stay as friendly as you are now. We are very happy That you are happy now.

Ron (nie jonguh) iedere week verbaas ik me weer over je vindingrijkheid me een geintje te flikken, van 1 daggie in de week, werden het er uiteindelijk 4 in de week, ik zie je komend jaar de overstap nog wel maken vriend haha.

Fausto, enormemente perezoso, usted puede dormir un agujero en el tiempo. Usted necesidad pimienta en su culo. Estamos orgullosos de que usted es nuestro amigo y colega.

Gerrit, brabojonguh, respect datje iedere dag dat tering eind rij om hier te komen prikken jonge. Na wat ups and downs ben je weer terug op aarde vriend, dus laat de ego lekker voor wat die is, doe waar je goed in bent, maar blijf vooral bij jezelf, want dan ben je op ze leukst.

Daan, jij ook wat ups and downs afgelopen jaar maar nog steeds me double double double check voor Fb en andere social media, gelukkig. Nu je je eigen blog heb zallie het er een stuk drukker mee krijgen, maar weet zeker datje voor ons de tijd maakt die we nodig hebben. Thanks for That!

Babetje, mijn dank is groot en niet uit te drukken, je doet het perfect! Een dikke pluim in je reet!…. Niemand die jou kan vervangen!

Muu, je was er bij op het moment dat het geintje begon, nu pas real lid vd club, ook vd lol maar je legt je hele gevoel dr in, super de super thanks for that Jul, vrouwtje theelepel, wat zal die andere (bekende) piercing shop hoofdpijn hebben dat ze jou hebben laten gaan. Wij zijn in ieder geval allemaal helemaal voor je piercing kunsten gevallen, fantastisch wat jij op non-profit doe.

Pmu, Hou v je. Af en toe krijg ik een bord naar me Kop gegooid en vloekie me de T*ring, maar is mij allemaal best, het lukt best zo. Thanks voor je steun, het harde werken en de goede zorg. XXXX

Karin, lieve schat, geen woorden voor. Bedankt is het enige wat ik kan bedenken.
Janneman Gap en Lin, voor mij gevoel zijn jullie dr altijd, maar te weinig haha. Dus met een bje mazzel komend jaar vaker en langer. Met het geen ik in gedachte heb, gaat dat vast helemaal goed komen.

Klanten en trouwe volgers zoals een Marco V (sterkte met je verlies). Yoeri (ik zie je nu echt veel te weinig). Michael (succes morgen met de operatie). Mautje (en alle andere die ik hier niet benoem) 1000maal dank, jullie hebben ons gemaakt tot wat we nu zijn.

Buddha, over jou kan ik weinig schrijven dit kwartaal, je was er nagenoeg niet, respect, ook dat komt wel weer goed.

Pappa….ik mis je, elke dag, nog steeds. Het word niet meer, maar ook niet minder!
Soms weet ik zelf niet wat ik er mee moet. Ik heb afgelopen jaren veel (zo-)genaamde vrienden verloren door overlijden/andere verplichtingen e/o eigen keuze, familie die ik kwijt ben door me eigen toedoen, het zij zo, kan niets terugdraaien en kon ik dat wel, dan zou ik dit avontuur zijn misgelopen, het avontuur welke ik samen met me zoon en vrouw ben begonnen, het avontuur wat ons dagelijks bezig hou, soms krankzinnig hard laat werken en een ander keer je doet afvragen of je wel de goeie afslag heb genomen. Onze lol, gezelligheid en stress brengt, het avontuur wat Dutch Ink heet!

Ik sta dr mee op en ga dr mee naar bed. Feit is, ik voel mezelf een bevoorrecht mens, Want? Werk met Kay, lach met hem, woon met hem, sport met hem, ruzieen samen, elke dag keer op keer geniet ik ervan. Ondanks dat de dagen echt niet altijd even leuk zijn is hij voor mij de drijfveer tot alles!
Mooi meegenomen is dat we iedere dag leuke mensen om ons heen hebben, elke dag hebben we lol of wel een speciaal momentje.

Dutch Ink is Magic!………. het heeft me door het stof laten gaan en doen beseffen dat er maar 1 manier is om iets goed te doen, dat is met je hart, stop alles erin wat je in je hebt, stop alle passie dr in die je hebt, dan moet het slagen! Denk niet na of je de juiste beslissingen neem, denk maar aan 1 ding! ….en zo kan het gebeuren dat je werk uiteindelijk niet meer je werk is, maar je hobby en das volgens mij het hoogste goed wat je met werken kunt bereiken.

Ooit heeft er eens iemand (die destijds enorm veel van me hield) gevraagd, ken jij geen angst? Ik moest hem het antwoord schuldig blijven!….. Nu 27 jaar later kan ik daar een antwoord op geven.
Zoals jullie zullen begrijpen beschrijf ik dat niet hier, maar mijn angst laat zich raden.
Klanten die je bij blijven, om hun verhaal achter de Tatoeage, we noemen het WhatsYourStory? Bij Dutch Ink.

Voor mij zijn het er een stuk of 8 van het afgelopen jaar, om privacy redenen ga ik hier niet over uitweiden, tis er niet de plek voor en eigenlijk is dat ook niet aan mij natuurlijk.
Ik wil er hier alleen mee zeggen, dat we bijna dagelijks van mensen horen die hun eerste komen zetten, dat ze al zo lang niet durven voor hun angst voor naalden of wat voor andere reden dan ook, maar ik kan jullie verzekeren, dr is niets an. Het staat er zo op!
Dont let fear control you live.! Just step Inside and N-Joy The Ride!

Maak er een mooie kerst van dit jaar, bel degene waar je niet bij kan zijn om wat voor reden dan ook, pik je ouwe moedertje op als ze alleen is of ga bij je pa langs als dat nog kan. Probeer iemand te helpen dit jaar, doe iets moois voor mekaar niet alleen met de kerst, maar gewoon nu, bel iemand, bel degene aan wie je nu denkt op het moment dat je dit leest!

En Dutchies, doe in Godsnaam voorzichtig met dat tyfus vuurwerk, het heeft mij meer gekost dan me lief is.

Kay je ouwe hebt toch nog wat voor je bewaard. Zoals altijd het laatste stukkie voor jou gereserveerd. Met in ook het laatste kwartaal van dit jaar weer een paar hoofdbrekentjes rijker kunnen we toch terugkijken of een wederom geweldig jaar in de shop, thuis en qua avontuur jongen. Je hebt windje mee, dus maak je rug zo breed mogelijk, om elk extra zuchie mee te pakken, its the ride of your life! Ik zie mezelf ouder worden, en jou sterker, slimmer en met de maand volwassener. Das een mooi proces, een mooi natuurlijk verloop. Ik hoop dat het ons nog lang gegund word.

Fijne dagen, goed uiteinde en een super 2015, Have a Nice One Y`All, Follow me to the next level or on Insta Dutch_ink.

C Ya All @ Dutch Ink.