Eerste half jaar 2013.

1ste en 2de kwartaal 2013

Respect Kay…. 15.000 Likes… 15.000! In nog geen net 6 mnd best veel, hoor ik links en rechts! Een Like zei me tot 6 mnd geleden geen ruk! Ik ben Kay Bak 14 juli 2012 bijgesprongen. Wat begon aan de rand van een zwembad, ergens ver weg begon als een geintje, groeide uit tot iets waanzinnig spannends!

Met regelmaat wilde ik de handdoek gooie, door de zoveelste tegenslag, Gemeente Vlaardingen, waarvan we de LED verlichting van het dak moeten halen, mensen, die uit totaal onverwachtse hoek, die nodig vonden mij/Kay stuk te gooie, door de wereld in te helpen dat onze acties nep zijn, onze kwaliteit shit is, of een andere tatoeëerder er die het nodig vond te zeggen, via social media, dat ik niet kan schrijven (lichte vorm van dyslectie) en dat ik me dan maar bij me oude beroep moest houden (geloof me gozer, jij bent de laatste die dat had gewild) mijn nieuwe beroepskeuze heeft me veranderd. Totaal!

Mensen verloren in het verleden, verdriet gedaan, spijt van, but I can`t turn back the time!

Ik doe dit voor Kay! En voor niemand anders!

Onderweg naar de bekende 15.000 Likes, veel nieuwe mensen ontmoet die ik moet bedanken die me bij zijn gesprongen, hulp uit totaal onverwachtse hoek, me hielpen met me taal probleem, me kalmeerde als ik een K*t bui had maar vooral moet ik hier de mensen bedanken die in Kay ze droom zijn blijven geloven…. Hij wilde een shop waar mensen normaal behandeld worden, een shop waar iedereen zich thuis voelt, waar de artiesten zichzelf niet meer voelen als de klant, waar je niet alleen welkom bent als je een Tattoo of piercing neem, een shop waar het niet alleen om geld draait maar een shop, waar iedereen zich thuis voelt, gewoon voor een bakkie, een oor, een balletje van Ming mee kan eten of ff kan uitblazen van je drukke dag.

Soms voor een geintje en soms een traan….Jan Oosterbaan, vriend met het grootste hart van goud, Koos, die er gewoon altijd voor me is, no matter what! Danny gap, die de service naar het niveau heeft getrokken waar het nu is, Pmu Dutch Ink, die der benen uit der lijf loopt om aan iedere vraag te kunnen voldoen, Dolle dries, Henk Baleu, Barry Feijsman, Martin Oomen, Arie B. die weer opnieuw van de partij is, klanten van de eerste orden, vanuit het kleinste keukentje van Nederland, bedankt voor jullie steun, Peet Melse (Ouwe Brombeer) bedankt gabber, dat je als enige bent gebleven, repect! Want ik heb het besef dat het soms onmogelijk werken met mij is, altijd gehaast geen rust in me reet en altijd weer kijken of we het beter kunnen maken, geeft voor degene die in de shop werken ook enorme werkdruk! I know! Maar geloof me, ik doe het niet voor mezelf, ik wil dit voor Kay! Zodat als, we er ooit komen, dat er iets staat en blijft staan! Dutch Ink moet de standaard worden! Het prik niveau, de klantvriendelijkheid, en service, jullie mogen niet met minder genoegen willen nemen!

Er is weer een kwartaal om, vandaag en morgen een Ben Saunders die komt prikken bij The Dutch, What`s Next!… Het antwoord moet ik jullie schuldig blijven, wat ik wel weet is het volgende, de acties, waar jullie zo verschrikkelijk van genieten, blijven!…. Voor mij komt er iets aan waardoor ik niet zeker weet of ik het volgend kwartaal opnieuw mijn bedankies kan uitspreken aan jullie, dus vandaar is het misschien ietsje langer geworden, bedankt dat jullie de moeite hebben genomen het te lezen.

Mensen, nogmaals bedankt voor alle Likes & Shares, respect! Going to the next level!

C ya all @The Dutch.

Kay, de laatste woorden zijn voor jou pikkebaas. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je, blijf zo puur als dat je bent, dat is wie jij bent, so f*ck fakefriends!
Opa zei ooit, als je 1 echte gabber hebt in je leven ben je een rijk man. Samen knokken voor jou droom. Ik sta naast je, achter je en voor je!

Ik hou van je!