Acties

Poosie terug was ik bij Oosterbaan Gym, net klaar in de zaal, zit ff na de hijge, komt er iemand op me af, die ik herkende als de drijveer van een andere nogal bekende Tattoo Shop, we maken een praatje en een geintje en uit het nix vraagtie, blijfie dit nou nog lang doen?ik zeg:wat?
nou die acties, dat weggeven, die kortingen enz enz,
Huh?!”denk ik”
Ja, dat blijve we doen, vind het namelijk helemaal top.
D`r is naar mijn idee niks zo fijn om iets weg te geven en dan zo`n gelukkig gezicht te zien.
Hij zegt: Wij geven nix weg aan die mongole die iets gratis willen hebbe, ze komen toch wel!…..Ok dan, Lekker sociaal ook die ego!
Heel Apart, terwijl d`r toch regelmatig een kopie actie van Dutch Ink op hun Facebook pagina staat.
Ik gaf `m een hand en wilde weglopen, vroegtie het nogmaals, blijfje dit nou doen?toch nix voor jou joh, alsie een een klussie van je ouwe beroep(incasseur)doe gaat het toch sneller!
Stoom kwam uit me oren! ja ik blijf dit doen! zei ik met een glimlach, ik doe het namelijk niet voor mezelf, maar voor Kay en alle mensen die we er gelukkig mee maken.
Ondertussen zijn we veel Shops voorbij op Fb, Google+ en Snizoo.nl, dus voor m`n gevoel vinden mensen het leuk wat we doen en is er geen shop die ons daarin evenaart.
I know dat veel shops haten wat we doen, ons het liefst zouden stenigen en op de brandstapel zoude wille gooie!
Maar zoals gezegd, wij geven nou eenmaal graag, dus de t*ring voor ze, ze moete maar zien.
Afgelopen Woensdag, Dutch Ink. Piercing Mania gehad, Alle piercing en Dermals voor €15.00, Gisteren Friday 13Th, iedereen op alle Tatz 25% korting, Vandaag Valentijn actie en Morgen Carnavals actie, op beide dagen 50% korting op namen/hartjes/kusjes en lippen.
Je moet mekaar wat gunnen eh, aan de ene kant laat je wat liggen aan de andere kant raapie wat op.
Watje met deze info moet?
Helemaal Nix!
Het zat gewoon al een poosie in me hoofd en moest eruit
N-Joy & Have Fun.
Have A Nice One Y`All.