Update 9-3-2015
The New Official Vid. Van Jacques Boateng Ft O.Jay Ism Dutch Ink

Jacq 19jr. Best ventje.

Bje een boefie geweest, maar het roer is om. Op heel jonge leeftijd vader geworden van een zoontje, dus dat veranderde hem tot op het bot. Kep ze vader gekend, dus schept een band. Zelfde hout enz enz.

Jacq was vandaag id shop metse meisie. Of er tijd was voor een Tat. Fausto aan de slag, we hebben de halve middag/avond zitten praten over ze vader, over hem en hoe het allemaal anders is gelopen, dinge lopen vaak anders dan je zelf had gepland, (bij jullie denk ik ook wel, toch?) Hij had een valse start, probeert dat nu volgas recht te trekken, is daar ook succesvol is. Jacques Boateng is Tattoo Addict, Entertainer, Rapper, snapt hoe je dinge neer moet zetten On Stage, treed al een poosie op in clubs e.d, is loyaal aan ze naasten en houd van een geintje, maar is vooral rustig, hij is zoals gezegd, 19jr, maar straalt rust uit. Geloof me, deze heeft een bje voor ze kiezen gehad!

Ze hele Tattoo Story is binnenkort te lezen op de nieuwe Dutch Ink website. Ze meisie blij met dr Tat en hij blij voor ze meisie. De komende maanden zullen jullie hem vaker voorbij zien komen, want hij gaat wat met ons doen……we gaan het zien, en jullie ook. Ik trek er binnenkort een Tattoo Voor, dus geef `m een Like via onderstaande Link, dan doe je mee!

N-Joy & Have A Nice One.

https://www.facebook.com/JacquesBoatengOfficial?fref=ts

Kaya met jacq