What’s your story?

Klavertje 4!

Werden gebeld, mensen ergens uit Gelderland.
Man had uitslagen van arts gekregen waar geen mens op zit te wachten, dus werd in het gezin besloten met ze alle een klavertje 4 te zetten, komende week zullen er gesprekken gevoerd worden en plan de campagne gemaakt worden over aanpak, iedere kans pakkie aan, ieder moment samen pakkie aan. Of we tijd hadden, volle bak, Bennie was d`r, jongens zaten vol, wachttijd liep op, ik zeg kom maar.
Ze kwamen, een vrolijk happy gezin, mooi om te zien, na overleg wie het zou gaan doen kwam het ontwerpje van Gerrit, prijs werd gemaakt, formulieren ingevuld, aftercare producten alvast overhandigd en opeens gebeurt het… Ik schiet vol! Ik denk, F*ck! ….. Geluk is niet te koop! Na overleg met Gekke Gerritje besloten dat als geluk uit dat naaldje van ons moet komen, uit de kleur van de verf of uit de liefde van het zetten, dan krijgen ze deze Tattoo alle 3 voor niks!
Geluk is niet te koop en als onze klavertjes 4 jullie die 1ne % meer geluk brengt, dan heel graag. Als er nix loos is, hebbie wel 1000 Wensen. Maar geloof me, deze man heeft er maar 1! Mensen, vergeet niet van mekaar te houden.

Update…. Chris is inmiddels overleden.
Ik vernam het van z’n vrouw die me vorige week bezocht in de shop om zijn naam te laten vereeuwigen. Nu, terugdenkend aan dat moment, het moment van het zien van z`n vrouw en dochter die de shop betraden snijd door me hart.
Nu meer dan ooit beseffend dat wat ik doe goed is, ik schreef het al eens eerder, Dutch Ink changed me.

Have a Nice One Y`all

Wil je jouw verhaal terugzien op de website? Geef dit dan aan als je in de shop bent.